JÄSENPOSTIA Sulkapalloliitosta 3/2017

27.2.2017

JÄSENPOSTI 3/2017

View this email in your browser

Kevät ja Finnish Open lähestyvät!

Tehdäänkö tämän vuoden Finnish Openista kaikkien aikojen paras Finnish Open? Ilmoittautuminen vapaaehtoiseksi on alkanut. Jäsenpostissa lisäksi mm. MiniSulkiksesta, kilpailuhausta sekä joukkuekilpailu uudistuksesta.

Jäsenposti jaetaan noin 150:lle seurojen nimeämälle yhteyshenkilölle ja pyydämme, että tämän postin saajat jakavat tietoa edelleen seuran kanavissa, jotta se tavoittaisi mahdollisimmat monta lajin aktiivia.

Finnish Open vapaaehtoiset!

HUH, ehditpäs! Vielä ehtii ilmoittautumaan kevään kovimpaan tapahtumaan vapaaehtoiseksi. Perinteiseen tapaa suurin tarve on rajatuomareista. Tässä kisassa erityisesti aikuiset ovat tervetulleita, alaikäraja on 15 vuotta, yläikärajaa ei ole! Linkki ilmoittautumislomakkeelle ja tehtäväkuvauksia löytyy kisasivun linkeistä – näe, koe ja ihastu!
Ilmianna seuran paras "tutkapari" !
Löytyykö juuri Teidän seuran junioreista paras "tutkapari" touhuamaan Finnish Openiin tutkapisteelle? Homma on helppo ja hauskaa ja laitteiden käyttöön perehdytetään. Kisojakin ehtii tehtävän lomassa seurata! Mikäli seurasta löytyisi tällainen tehoduo, ilmianna heidät rohkeasti: ilkka.hellgren@sulkapallo.fi
Kilpailuhaku 2017-2018

Kilpailuhaku 2017-2018 on aukeamassa aivan lähipäivinä, enää pari varmistusta on tekemättä! Isoja muutoksia on yksi (tai kolme) varatuissa päivissä – Sarjakilpailuviikonloput!! Seuraa tilannetta ohjesivulla.

Joukkue- ja/tai sarjakilpailut tulevat!

SM-kisan yhteydessä seurojen pj-tapaamisen osallistuneet tekivät tilaisuudessa ”some”-historiaa ilman verkkoyhteyttä – lähes 120% osallistujista peukutti sarjakilpailut isosti tervetulleeksi monimuotoisena pelaamisen tapana. SSuL kerää tietoa ja julkaisee piakkoin kommentoitavaksi ehdotuksia uusiksi keveiksi malleiksi joukkuepelaamiselle kaikissa ikä- ja tasoryhmissä harrastepelaajia unohtamatta. Anna kuulua nyt vaikka heti ideoistasi ja kiinnostuksesta – ole joukkueesi tai jopa alueesi pioneeri! Pistä postia – toimisto@sulkapallo.fi!
Haaste Ei rasismille! -kampanjaan
Punainen risti haastaa lajiliitot viikolla 12 mukaan Ei rasismille! –kampanjaan. Kampanjaviikon tavoitteena on, että urheilijat, valmentajat ja joukkueet tekevät sosiaalisen median kanavilla rasismin vastaisia päätöksiä. Somekanavilla on jo pöhinä käynnissä tunnisteilla: #minäpäätän #jagbestämmer #idecide.
Lisätietoja ja osallistumisohjeet täältä.
OKM:ltä tukea mailapeliyhteistyöhön
Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi avustuksia lähes 2 miljoonaa euroa. Sulkapallon, tenniksen, pöytätenniksen, squashin ja racketlonin mailapeliyhteistyö kouluihin ja päiväkoteihin saa jatkoa.Lue lisää.

Liiton linja seminaari järjestetään Pajulahdessa 20-21.5.
Merkkaa päivämäärä kalenteriin!

Facebook/Sulkapallo