Lahdesta kutsu ja terveiset King-Sulan harraste- ja aluemestaruuskisat la 10.12.2022 Kisapuistossa.

22.11.2022


HUOM!

- Viimeinen ilmoittautumispäivä 1.12.2022
 

Harrastekisat 10.12.2022 Lahdessa!

- L-S järjestää harraste- ja aluemestaruuskisat 2022 

- Alla Sinin terveiset ja kutsu kisoihin.

 

Hei kaikille Lahdesta!

Tuossa noin kuukausi sitten kyselin teiltä mielipiteitä liittyen aluemestaruuskisojen pitämiseen ja aika monihan sieltä näytti niille vihreää valoa, joten päätimme täällä päässä laittaa asiat liikkeelle.

Kisat ovat siis la 10.12. Lahden Kispi-areenalla Kisapuistossa. Kentät on varattu meille klo 9-20. Ohessa on liitteenä kisojen virallinen mainos, josta pitäisi selvitä kaikki olennainen tieto kisoihin liittyen, mutta lisää saa tietysti kysyä meiltä tai kommentoida tähän viestiketjuun, jolloin se näkyy muillekin asianosaisille.

Kenttäkapasiteetin vuoksi osallistujamäärä on rajattu 100 pelaajaan ja max. 3 starttiin, joten nopeat syövät hitaat. Tässä vaiheessa tämä kutsu on jaettu vain teille, jotta seurojenne pelaajat olisivat etusijalla ilmoittautumisissa, mutta kuukauden päästä laitan tämän myös julkiseksi, jotta saisimme myös noita seuroihin kuulumattomia harrastajapelaajia mukaan kisoihin. Senpä vuoksi jakakaa tätä tietoa seuroissanne mahdollisimman pian, niin saadaan innokkaita pelaajia kisoihin pelaamaan. Kaikki luokat pyritään pelaamaan pooleissa, jotta kaikille tulisi paljon pelejä, ettei tarvitsisi seistä siellä tumput suorina :)

Junioriluokissa palkitsemme kaikki osallistujat. Maksut ovat 10 €/kaksari ja 15 €/neluri. Seuroilta laskutetaan, muut maksavat käteisellä tasarahalla tai Mobile Paylla paikan päällä.

Tervetuloa Lahteen!

Toivomme näkevämme teitä runsain mitoin joulukuussa, tehdään hyvät kisat :)

t. Sini ja koko Lahti-Sulkkis