Kouvolan kaupunki palkitsi menestyneitä urheilijoita. KouSS:n Iiro Nokala palkittujen joukossa.

5.2.2016

Maajoukkuenuoret matkalla Ruotsi maaotteluun marraskuussa 2015!
Elina Niiranen, Hanna Karkaus, Jere Övermark ja Iiro Nokkala
Maajoukkuenuoret matkalla Ruotsi maaotteluun marraskuussa 2015! Elina Niiranen, Hanna Karkaus, Jere Övermark ja Iiro Nokkala
Iiro mitalli kaulassa KPL B-pojat SM-2015!
Iiro mitalli kaulassa KPL B-pojat SM-2015!
B-poikien SM-kultaa 2015 Kouvolan Pallonlyöjät!
B-poikien SM-kultaa 2015 Kouvolan Pallonlyöjät!

Kouvolan kaupunki on palkinnut vuonna 2015 menestyneitä urheilijoita, seuroja ja toimihenkilöitä kaupungintalolla 1.2. pidetyssä juhlassa. Vuoden urheiluteosta palkittiin lumilautailija Roope Tonteri.

Kouvolan kaupunki palkitsi vuonna 2015 menestyneitä urheilijoita, seuroja ja toimihenkilöitä kaupungintalolla pidetyssä juhlassa. Palkitsemistilaisuuteen oli kutsuttu 43 yksilöurheilijaa, 19 toimihenkilöä sekä kahdeksan eri seuran menestyneet joukkueurheilijat. Vuoden urheiluteosta palkittiin Roope Tonteri.

Palkittavat urheilijat oli valittu seurojen esitysten perusteella. Palkitsemisen perusteena oli Suomen mestaruus, maaotteluedustus tai näitä korkeammat saavutukset. Vuoden urheiluteon valitsi aikuisväestön lautakunnan työryhmä.

Palkittujen joukossa oli myös sulkapallossa ja pesäpalossa Suomen Mestaruuksia saavuttanut Iiro Nokkala. Iiro palkittiin niin yksilö- kuin joukkueurheilijana. Saavutuksina ikä-luokan suomen mestaruuksia sulkapallossa sekä maajoukkue edustukset Nuorten EM kisoissa Puolassa viime kevänää. Lisäksi KPL:n B-poikien Suomen Mestaruus viime kesänä Kouvolassa.

Liitteet