Jäsenpostia Sulkapalloliitosta 1/2017

9.1.2017

ÄSENPOSTI 1/2017

View this email in your browser
 
 

Hyvää alkanutta vuotta 2017!

Vuosi 2017 on nyt polkaistu käyntiin ja paljon tapahtuu! Ensimmäisessä jäsenpostissa mm. alle 11-vuotiaiden leiristä, 2-tason valmentajakoulutuksesta sekä vuositilastoista. Lisäksi vapaaehtoishaut SM-kisoihin ja Finnish Openiin ovat avoinna, joten kaikki halukkaat kipin kapin ilmoittautumaan, apuakäsiä tarvitaan aina!

Jäsenposti jaetaan noin 150:lle seurojen nimeämälle yhteyshenkilölle ja pyydämme, että tämän postin saajat jakavat tietoa edelleen seuran kanavissa, jotta se tavoittaisi mahdollisimmat monta lajin aktiivia.

 
SM ja FO vapaaehtoiset!

JIPPII – nyt pääsee, ilmoittautumaan vapaaehtoiseksi. Perinteiseen tapaa suurin tarve molemmissa kisoissa on rajatuomareista. Linkit ilmoittautumislomakkeille ja tehtäväkuvauksia löytyy kisasivun linkeistä – näe, koe ja ihastu!
Vuositilastot

Seurojen vuositilastot jäsenmääristä ja vapaaehtoisista keräillään taas tammi-helmikuun aikana perinteisellä lomakkeella. Linkit pyritään lähettämään viikon 2 aikana kaikille seuroille aiemmin saatuihin sähköpostiosoitteisiin. Vastausaikaa on 10.2.2017 saakka.

Jos seura on saanut PRH:lta viestin yhdistyksen poistamisesta yhdistysrekisteristä, siitä pyydetään ilmoittamaan viipymättä (toimisto@sulkapallo.fi) jos niin ei vielä ole tehty.

 
Alle 11-vuotiaiden leiri 28.1.

Alle 11-vuotiaiden leiri järjestään 28.1. todennäköisesti Talihallissa. Leirin valmentajana toimii Anu Nieminen. Muut leiri ajankohdat löydät uutisesta.

Valmentajia toivotaan osallistuvan mahdollisimman paljon kaikille leireille, koska leireillä myös hyödyllistä valmentajakoulutusta.

Lue lisää.
 
 
2-tason valmentajakoulutus

2-tason valmentajakoulutus alkaa 24.2. Pajulahdessa. Ensimmäinen lähijakso järjestetään yhdessä tenniksen, squashin ja pöytätenniksen kanssa.

Kouluttajana toimii Kristiina Danskanen.

 

Vakuutuksesta turvaa

Alkaako seurassa uusia ryhmiä?
Tarjoa lapsille edullinen ja erittäin kattava vakuutus vammojen varalle. Esim. Minin Sporttiturva hintaan 15 € (synt. 1.1.2004 tai myöhemmin). Vaikka vakuutus on kaudelle 2016-2017, kannattaa se vielä ottaa turvaksi kevään toimintaan.
Lue lisää
 
SM-kilpailut 3.-5.2.

Suomenmestaruudesta pelataan taas 3.-5. helmikuuta Vantaan Energia Areenalla. Onhan päivämäärä jo merkattuna kalentereihin?

Lue lisää
 
Facebook/Sulkapallo
 
Twitter/Sulkisliitto
 
www.sulkapallo.fi
 
Instagram


Aurinkoista viikonloppua toivottaa koko Sulkapalloliiton toimisto!