JÄSENPOSTIA Sulkapalloliitosta 4/2017

28.3.2017

JÄSENPOSTI 4/2017

View this email in your browser
 
 

Kevätterveiset seuroille!

Tästä jäsenpostista löytyy sulkapalloliiton kevätliittokokouksen kutsu. Kokous pidetään 19.4. Pasilan Valo-talolla. Tervetuloa keskustelemaan ja vaikuttamaan! Lisäksi Finnish Open on aivan kulman takana. Suomalaisen sulkapallon näkökulmasta tämän tason kansainväliset kisat ovat meille huipputärkeitä. Tehdäänhän siis tämän vuoden Finnish Openista kaikkien aikojen paras Finnish Open! Vapaaehtoisia kaivataan edelleen, yhdessä onnistumme varmasti, joten sankoin joukoin ilmoittautumaan vaan!
 

Pyydämme, että tämän postin saajat jakavat tietoa edelleen seuran kanavissa, jotta se tavoittaisi mahdollisimmat monta lajin aktiivia.

 
Finnish Open vapaaehtoiset!
Vielä ehtii ilmoittautumaan kevään kovimpaan tapahtumaan vapaaehtoiseksi, kisat eivät synny itsestään vaan yhdessä tekemällä! Perinteiseen tapaa suurin tarve on rajatuomareista. Tässä kisassa erityisesti aikuiset ovat tervetulleita, alaikäraja on 15 vuotta, yläikärajaa ei ole! Linkki ilmoittautumislomakkeelle ja tehtäväkuvauksia löytyy kisasivun linkeistä – näe, koe ja ihastu!
Hae vapaaehtoiseksi!
MiniSulkis -tapahtuma la 8.4. Finnish Openissa!
Ilmoittautumiset 31.3. mennessä tommi.saksa@sulkapallo.fi
Lisätietoja täältä.
 
Ilmianna seuran paras "tutkapari" !
Löytyykö juuri Teidän seuran junioreista paras "tutkapari" touhuamaan Finnish Openiin tutkapisteelle? Homma on helppo ja hauskaa ja laitteiden käyttöön perehdytetään. Kisoja ehtii tehtävän lomassa seurata! Mikäli seurasta löytyisi tällainen tehoduo, ilmianna heidät rohkeasti: ilkka.hellgren@sulkapallo.fi

Liiton linja- valmentajaseminaari 20-21.5. Pajulahdessa. Ilmoittaudu nyt mukaan kehittämään yhdessä suomalaista sulkapallovalmennusta.

Seuratutkimuskysely seurojen vastuuhenkilöille!
Vastaamalla tähän tutkimukseen autatte seuratoiminnan kehittämistä. Kyselyyn vastaaminen auttaa teitä myös arvioimaan oman seuranne tilannetta ja sen kehittämistarpeita. Kyseessä on seurantakysely, joka on toteutettu viimeksi vuonna 2006.
Lisätietoa täältä.
 
 
Urheilun Unelma-Arvalla varoja seurojen junioritoimintaan

Urheilun Unelma-arpoja myymällä seura voi helpolla tavalla kerätä varoja junioritoimintaan. 
Kaikista tilauksista, jotka tehdään ennen 15.4. saa nyt 20% extratuoton!
Tuette oman seuranne talouden lisäksi arpajaistuoton ylijäämällä suomalaisten lasten ja nuorten urheiluharrastuksia.

Lisätietoja löytyy täältä.

 
Kevätliittokokous kutsu
Tervetuloa Sulkapalloliiton kevätliittokokoukseen. Kokous pidetään keskiviikkona 19.4. klo 18.00 Valo-talon salissa 1, Radiokatu 20, 00240 Helsinki.

Kokousmateriaali on julkaistu liiton nettisivuilla täällä.

Kevätliittokokouksen asialistalla on sääntömääräisten vuosikertomuksen 2016 ja tilinpäätöksen 2016 lisäksi Sulkapalloliiton strategia 2017 – 2020.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Sen järjestämistä varten toivomme ilmoittautumisia 12.4. mennessä osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi.

Tervetuloa keskustelemaan ja vaikuttamaan!

Seurojen puheenjohtajatapaaminen
la 8.4.

Finnish Openin yhteydessä järjestetään seurojen puheenjohtajatapaaminen. Paikkana toimii Vantaan Energia Areena. Tapaaminen la 8.4. klo: 13.30-15.00 Ilmoittautumiset ma 3.4. klo 12.00 mennessä.
Ilmoittautumiset: julia.raatikainen@sulkapallo.fi
 
Alle 11-vuotiaiden leiri Myllypurossa 23.4.
Anu Niemisen vetämä junnuleiri alle 11-vuotiaille. Loistava tilaisuus vasta-alkajille tutustua sulkapalloon ja oppia uutta!
 
 
Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä ja loistava päivä järjestää lajikokeiluja tai muita tapahtumia seuroissa ja hyödyntää näkyvyys. Oman tapahtuman voi ilmoittaa osoitteessa www.unelmienliikuntapäivä.fi.
Lue lisää.
Tuplaturva on kaikkien jäsenseurojen vakuutus
Muistattehan, että Sulkapalloliitto on ottanut itselleen ja jäsenseuroilleen OP Vakuutuksen tuplaturvan. Se on vapaaehtoistyön tapaturmavakuutus ja toiminnan vastuuvakuutus.
Lue lisää
 
 
Facebook/Sulkapallo
 
Twitter/Sulkisliitto
 
www.sulkapallo.fi
 
Instagram


Mukavaa viikkoa toivottaa koko Sulkapalloliiton toimisto!
Copyright © 2017  All rights reserved.