Kouvolan kaupunki valmistelee yli 70-vuotiaille ja riskiryhmille kauppa- ja apteekkiasiointipalvelua - vapaaehtoisia tarvitaan

25.3.2020

Kouvolan kaupunki valmistelee yli 70-vuotiaille ja riskiryhmille kauppa- ja apteekkiasiointipalvelua - vapaaehtoisia tarvitaan

Kouvolan kaupunki valmistelee palvelua, jolla luotettavat vapaaehtoiset auttavat kouvolalaisia yli 70-vuotiaita ja riskiryhmiä kauppa- ja apteekkiasioinnissa. Palvelu otetaan käyttöön näillä näkymin ensi viikolla, jolloin palvelun yksityiskohdat tarkentuvat.

Vapaaehtoisia tarvitaan!

Palvelupuhelin on avoinna ma-to klo 9-12. Puhelimeen vastaa kaupungin työntekijä, joka seivttää asiakkaan palvelun tarpeen ja ottaa tarvittaessa yhteyttä vapaaehtoiseen.

Vapaaehtoinen soittaa asiakkaalle ja auttaa esimerkiksi ruokatavaratilauksen tekemisessä kauppaan. Tilaukset tehdään pääsääntöisesti verkossa, joten moni ikäihminen tarvitsee tässä apua. Toimituksesta huolehtii kauppa, joten kuljettamista ei tarvita. Maksu tapahtuu asiakkaan toimesta toimitusta vastaanotettaessa. Apteekkien kanssa tehtävää yhteistyökuviota selvitämme parhaillaan.

Toimitamme vapaaehtoisille etukäteen tarkat ohjeet ja sekä listat toimittajista, joilta tilaukset tehdään. Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi vaikka vain tunniksi. Sekin on suureksi avuksi.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa yhteisotyo@kouvola.fi.
Välitäthän viestiä eteenpäin yhdistyksessäsi. Kiitos

https://uutiskirje.kouvola.fi