Koronaohjeet syksyn aloitukseen harjoitusvuorojen käyttäjille!

5.8.2021

Koronatiedote liikunta- ja urheilutoimijoille 5.8.2021

Koronaohjeet syksyn aloitukseen!

Näillä nyt voimassa olevilla ohjeilla jatketaan toistaiseksi Kouvolassa:

Harrastuksissa ei ole osallistujamäärän rajoituksia. Harjoituksissa suositellaan lähikontaktin välttämistä. Lähikontaktilla tarkoitetaan ihmisten oleskelua samassa sisätilassa alle kahden metrin etäisyydellä toisistaan yli 15 minuutin ajan tai fyysistä kontaktia toisiinsa ja ulkotilassa fyysistä kontaktia toisiinsa.

Maskien käyttöä suositellaan edelleen erittäin vahvasti sisätiloissa kaikille 12 vuotta täyttäneille aina kun liikuntasuoritus ei sen käyttöä estä (esimerkiksi valmentaessa ja pukuhuoneissa sekä käytävillä liikuttaessa). Myös ulkona maskin käyttöä suositellaan, mikäli ei voi pitää reilua turvaväliä (vähintään kaksi metriä toisiin ihmisiin).

Terveisin,
Turvallisuuspäällikkö Johanna Franzén

 

Harrastustoiminta

  • Alle 12-vuotiaiden ryhmäharrastuksia ei rajoiteta.
  • Nuorten ryhmäharrastuksissa sisätiloissa osallistujien suositellaan välttävän lähikontaktia toisiin.
  • Aikuisten ryhmäharrastuksissa osallistujien suositellaan välttävän lähikontakteja toisiin, kun sisätiloissa on yli 10 ja rajatuissa ulkotiloissa yli 50 henkilöä.
  • Lähikontaktilla tarkoitetaan ihmisten oleskelua samassa sisätilassa alle kahden metrin etäisyydellä toisistaan yli 15 minuutin ajan tai fyysistä kontaktia toisiinsa ja ulkotilassa fyysistä kontaktia toisiinsa.

Koronavirus tiedotus Kouvolan kaupunki: https://www.kouvola.fi/koronavirus-tiedotus/